Valutor:
Svenska

SekretessmeddelandeHelt säker shopping, betalning och leverans

Vår shopping plattform har uppnått högsta möjliga branschstandard, oberoende granskning säkerhetsrevision för att uppnå Tier 1 PCI Compliance. Vi är också oberoende ackrediterade av branschorgan för Interactive sälja online - Interactive Media och Retail Group (IMRG.org). Vi har uppnått BÅDE ISIS (Internet Shopping är säkert) och IDIS (Internet Delivery är Safe) Erkända från detta organ. Du kan bara helt förtroende online-butiker från datorn till leverans, som är korrekt har uppnått båda dessa ackrediteringar.

Vi använder branschstandard säker serverprogramvara (Secure Socket Layer - 1024 bitars SSL Global servercertifikat) i samarbete med Datacash och Verisign. Din ekonomiska och personliga information, inklusive kreditkortsnummer, namn och adress, och telefonnummer, är krypterade så att de inte kan ses när du reser över internet. All personlig information kommer då att lagras på vår isolerat nätverk, skydda den från missbruk eller kompromiss. Tveka inte att klicka på VeriSigns logotyp för verifiering.

Vi tar aldrig betalt för beställda varor tills varorna faktiskt levereras eller utan uttryckligt medgivande av kunden.

Webbläsaren Varningar

Vår webbplats är utformad för att inkorporera en del sofistikerad navigering och Internet-teknik som ger våra kunder den högsta nivån av funktionalitet och köpa alternativ. För att göra detta, är det nödvändigt att använda särskilda internet programvara språk som Java Script, och därför om du har inaktiverat vissa webbläsare funktioner som Java Script, kommer du inte att kunna slutföra kassan del av vår webbplats. På samma sätt, om du har aktiverat de högsta nivån av säkerhet i din webbläsare, ibland inaktiverar denna Java Script automatiskt och infogar varning eller dialogrutor på https eller säkra webbsidor. Alla våra informationsöverföring, lagring och användning är 100% säker och kontrolleras av Verisign enligt tätningen ovan.

Om du vill slutföra köpet på obulex.co.uk, vänligen aktivera Java Script inställningarna i din webbläsare. Du kan alltid återställa dem på slutförandet av din transaktion.

garantera

Vår köp garanti skyddar dig när du handlar på vår webbplats - du behöver inte oroa dig för ditt kreditkort säkerhet. Om du har några frågor vänligen kontakta oss på aimee.services@hotmail.com att diskutera säkerheten.

Alla varor som erbjuds av företaget kommer att uppfylla sina skyldigheter enligt konsumentskyddslagstiftningen.

Särskilt kundservice

Vi är fokuserade på att minimera bedrägliga transaktioner över nätet. Som en ytterligare försiktighetsåtgärd, har vi en utsedd kundtjänst som kommer att kontakta dig för röstigenkänning och tillstånd om våra säkerhetsmatcher inte uppfylls eller om vi misstänker att någon felaktig användning.

Din personliga information

Vi samlar in information om dig för två huvudskäl:

* För att behandla din beställning och sälja * För att ge dig den mest effektiva möjliga service.

Den typ av information som vi samlar in om du inkluderar: - Ditt namn, din adress, ditt telefonnummer, din storlek, din e-postadress, din ålder, ditt telefonnummer och ditt kön. Observera att vissa av dessa områden är valfria och informationen används bara som så att vi kan förse våra kunder med de produkter de gillar så effektivt som möjligt. Vi kommer aldrig att samla in känslig information om dig utan ditt uttryckliga medgivande.

Den information som samlas in kommer att användas för att personligen hålla kontakten och låt du känner till något erbjudanden, försäljning eller kampanjer som www.fashioncheapuggs.com genomför. Vi strävar efter att aldrig skicka e-post till en kund utan att först ta emot sitt samtycke. Kunderna kan automatiskt bort från vår e-postlista genom att skicka ett e-postmeddelande. OBS - den automatiserade process tar bort den e-postadress som vi får den. Detta är vanligtvis den primära e-postadress eller retur e-postadress.

Styra dina personuppgifter

Vi strävar efter den information vi har om dig att vara korrekt och aktuell. De personuppgifter som kommer att hållas säkert, i enlighet med vår interna säkerhetspolicy, Data Protection Act 1998, Tier 1 PCI överensstämmelse, och lagen.

Kundspårnings

Vi använder teknik för att spåra beteendemönster av våra besökare till vår webbplats så att vi kan påskynda betalningsförfarandet för dig, leverera lämpliga produkter och specialerbjudanden till dig, i den mest lättanvänt sätt. Detta kommer att omfatta användning av en "cookie", som skulle lagras i din webbläsare. En "cookie" är en liten textfil som lagras på din dator som hjälper oss att känna igen vem du är. Denna information hjälper oss hämta information om dig så att du inte behöver mata in dina uppgifter. Du kan ställa in webbläsaren för att förhindra att detta händer. Den information som samlas in på detta sätt kan användas för att identifiera dig om du ändrar din webbläsares inställningar.

Om du har några frågor / kommentarer abou

tillbaka
payment