Valutor:
Svenska

Frakt & ReturALLMÄN INFORMATION

Du kan njuta av denna Ångerrätt. Om du inte är 100% nöjd med det objekt som du köper från oss, vänligen kontakta oss. Endast objekt som är oanvända, i säljbart skick och i originalförpackning är berättigade till retur, utbyte eller återbetalning. Om du får en skadad eller defekt objekt, eller vi gjorde ett misstag på din beställning, kontakta oss och vi kommer att lösa problemet omedelbart. Vi kommer att kontrollera kvaliteten på order, men vi kan inte lova de varor som skadats under leverans. För att undvika olyckor, väljer vi den bästa logistiksystem.

Vi är fast beslutna att full belåtenhet. Alla beställda varor här är nära till ordet här "vad du ser på vår webbplats är vad du får i 7 dagar". Innan du njuter av denna enkla Ångerrätt, måste du kontakta oss med återleveransadressen innan du skickar poster tillbaka.

Alla beställda artiklar är rätt objekt du väljer här. Vi lovar dig om rätt ordning paketet. Så om återvänder rätt objekt för återbetalning alla returnerade produkterna omfattas av partiella utsättning avgifter och vissa banköverföring provision. Sändning och bruksladdningar är återbetalas.

Vi täcker inte fraktkostnaden för returer eller utbyte av rätt ordning paket, kommer du att ansvara för frakt och hanteringskostnader. Dessutom rekommenderar vi att du lägger till spårning och försäkring för din egen säkerhet, eftersom vi inte kan vara ansvarig för förlorade försändelser.

RETUR

På vår Moncler hemsida din fulla belåtenhet är vår högsta prioritet för långsiktiga affärer mellan oss, erbjuder vi returinstruktionen. Innan du vill returnera varor, kontakta oss via e-post för att diskutera problemet du har först.

Om du vill återgå dina objekt, vänligen meddela oss via e-post eller chatt först ange orsaken och ordernummer för retur inom 7 dagar efter mottagandet. Dina synpunkter är mycket viktiga för oss. Alla objekt måste skickas tillbaka komplett med originalförpackningen. Alla paket ska skickas via en lätthanterlig metod. Vi är inte ansvariga för paket som förlorats under transporten. Var uppmärksam på att de ursprungliga fraktkostnader återbetalas. Så kontakta oss med alla dina frågor och funderingar innan du lägger din beställning.

UTBYTE

Inom 7 dagar från den dag du köpte, om du hitta de produkter du väljer inte uppfyller dig när det gäller färg eller storlek, känner vi beklagar att det inte kommer att bytas ut. Men om det är våra misstag, det kan returneras och bytas ut under följande villkor. Du måste skicka tillbaka till oss produkterna i originalförpackningen; produkterna bör inte har använts samt.

När vi får de produkter som skickas tillbaka omedelbart, kommer vi att ersätta den med nya och skicka tillbaka dem till dig. Sändningsavgifterna för den ersatta produkter som vi levererar till dig bör också tas ut av dig. Innan du skickar poster för utbyte, vänligen överföra kompletterande fraktkostnaden för att vrida tillbaka ersatta objekt från oss först. Så snart betalningen klar kommer vi att ersätta de objekt som skickas från dig.

ÅTERBETALNINGAR

Om du vill få en återbetalning kommer vi att ny kredit den ursprungliga köparens kredit- eller betalkort för summan betalas mindre postkostnader. Låt tre arbetsdagar från vår mottagandet av returnerade varor för en återbetalning som skall behandlas. Du kommer att få en bekräftelse e-post när transaktionen har slutförts. Det kan ta upp till tio arbetsdagar för medel för att reflektera över ditt konto.

INSTÄLLELSE

Om du har gjort en beställning och vill avbryta det senare, vänligen kontakta vår kundtjänst så snart som möjligt. Vi tycker så synd att vi inte kan annullera order när ordern har skickats. Tack för att du förstår. Om ni insisterar att annullera beställningen, observera vår returpolicy. Delvis återbetalas kreditkort avgift dras från kreditbeloppet.

tillbaka
payment